10 idees per organitzar esdeveniments originals per a empreses

Eventos

 

Negocios empresa actividades

Negocios y actividades

El turisme de negocis i viatges d’empresa cada vegada més aposta per activitats originals que complementi l’activitat laboral. La dificultat rau a determinar una oferta competitiva i donar satisfacció al viatger que busca repòs, treball i una atenció eficaç. Una nova forma de treballar que pot obrir noves expectatives. Per què no fer agradable i divertit un viatge de negocis? A continuació t’oferim 10 idees perquè gaudeixis de la cara més amable de les teves trobades laborals:

 


Regata en el mar:

regata en el mar

regata en el mar


No hi ha res millor per unir llaços entre companys de viure una experiència d’aventura i deixar anar adrenalina. Navegar pot ser un esport immillorable per crear esperit d’equip i superació entre els membres d’una empresa. La competició es pot fer per equips dividits en diferents velers i el resultat final és una jornada divertida per relaxar les tensions del dia a dia. Si viatgeu a la Costa del Sol no dubteu a fer aquesta activitat.

 

Cates de vins:


El millor de fer turisme MICE a la província de Màlaga és l’oferta gastronòmica i vinícola que ofereix. Si decidiu optar per aquesta destinació no podeu deixar de passar per Ronda. Aquí podreu fer una visita guiada de vinicultura en la qual el turista de negocis aprèn les tasques relacionades amb el vi. Després de l’experiència de compartir els coneixements d’aquesta àrea tan interessant, els participants poden gaudir d’una degustació de diferents vins.

 

Road Shows d’Automoció:

road show

road show


El Road Shows d’Automoció és una de les activitats més intenses que es poden viure entre companys. Es tracta de la prova de vehicles en circuits habilitats per a diferents tipus de conducció. Existeixen també circuits de velocitat homologats que faran que us sentiu com a autèntics conductors de Fórmula 1. Una nova manera d’alleujar tensions en el marc d’un viatge de negocis. La província de Màlaga compta amb una àmplia gamma de “kartings” que poden adaptar-se a aquesta iniciativa.

 

Miniolimpiades:

miniolimpiades

miniolimpiades


Les miniolimpiadas són una activitat ideal de “team building” per a empreses. Es fan diferents equips formats per companys de treball que competeixen com si dels Jocs Olímpics es tractés. L’esport és el centre d’aquesta iniciativa que barreja diversió i desafiament. Es tracta d’una nova manera d’estrènyer llaços entre uns i altres a través de l’esforç físic. La competició pot fer-se encara més realista amb el lliurament de medalles.