5 esdeveniments que no et pots perdre aquest 2017

Comunicaciones 2.0, Eventos, Social Media Marketing

Des d’esbossar una idea que acaba de néixer fins a aconseguir finançament per a un projecte que ja està començant a caminar. A partir de conèixer les últimes tendències a teixir noves xarxes de contactes. Els nombrosos esdeveniments organitzats a Barcelona al voltant de la iniciativa empresarial, la innovació i la tecnologia ofereixen tot tipus de solucions als empresaris. Aquest 2017 serà de nou plena de fires, jornades i reunions de gran utilitat per a aquells que estan tractant de promoure un inici: grans i petits esdeveniments, internacionals o amb un enfocament més local, es va centrar en sectors específics o amb una vocació més transversal. 

A continuació us deixem una recomanació de 5 propostes d’esdeveniments que no et pots perdre aquest 2017:

4 years from now (Febrer 1 de 27 de març)

4YFN és la plataforma de noves empreses que impulsa la Mobile World Capital Barcelona, ​​coincidint amb la fira de la indústria de la telefonia mòbil més important del món. Cada any aplega centenars de noves empreses relacionades amb el món digital, que tenen la capacitat d’interactuar amb els inversors i les grans corporacions. En l’última edició es va arribar als 12.000 assistents, procedents de més de 50 països; Hi va haver més de 230 ponents i l’organització estima que es van establir més de 5.000 reunions entre empresaris i inversors.

Eshow Barcelona (22-23 de març)

Aquest congrés d’innovació digital, que reuneix alguns dels majors experts del món en el comerç electrònic, Digital Marketing, Social Media, Tecnologia mòbil i Internet de les Coses, s’organitza sota el lema “Fer possible l’impossible”. Aquesta nova edició es posarà èmfasi en com la robòtica i la intel·ligència artificial poden canviar el món. A més de les presentacions i seminaris, hi haurà un espai d’un-a-un per a entrevistes amb experts digitals i un fòrum dedicat específicament al sector de la salut.

Saló Internacional de la Innovació (4-6 de maig)

La Sala Innova celebrarà la seva segona edició amb prop de 200 projectes d’innovació en l’exhibició en una fira de 4.000 metres quadrats, on s’organitzaran conferències i sessions de networking. Els sectors representats són: la indústria, la medicina i la salut, l’energia i la sostenibilitat, els serveis i el turisme, i els estils de vida i temps lliure. També s’inclou el concurs d’Eureka, en què un jurat compost per empresaris i científics de diferents sectors que distingeix els millors projectes presentats en cada edició.

Biz Barcelona, ​​(31 de maig-1 de juny)

Poques fires ofereixen una àmplia varietat de solucions per a PIME i els empresaris com els que es troben al Biz Barcelona: el programa es centra en Bizemprén els empresaris que necessiten inspiració, assessorament i finançament per a impulsar els seus projectes; El Bizpimes està orientat a les petites i mitjanes empreses, i la Bizecomomia social promou iniciatives amb una alta implicació social. En 2016 Biz Barcelona, ​​va rebre prop de 14.000 visitants i va organitzar més de 500 sessions d’assessorament personalitzat.

Women 360º Congress (novembre)

Sota el títol “El Congrés de la salut, el benestar i de negocis per a dones directives i empresàries”, el Congrés de Dones 360º analitza cada any – en l’edició de 2016 a la qual van assistir més de 300 dones empresàries – la situació de les dones dins de la Gestió i de gestió a través de diferents conferències . Alguns mesos abans, al maig, les dones 360 ª també organitzar una jornada titulada “Salut i tecnologia” centrada en startups que treballen en l’àmbit del big data i la biomedicina.

Font: http://www.eventos-barcelona.com/eventos