5 millor pràctiques per sorpendre a un esdeveniment

Eventos
Quan es tracta de sorprendre mai hi ha un moment indicat, es pot fer en qualsevol data. Des de la tramesa de les invitacions al dia després de l’esdeveniment, l’ho bo d’innovar és que tant és quan es faci, sempre causarà el mateix efecte.
A continuació plasmaré les 5 millors pràctiques per a soprendre als convidats de qualsevol tipus d’esdeveniment d’una manera diferent i creativa.
1. Invitacions:
Cal evitar el típic sobre corporatiu que quan es rep ja se sap el que conté i apostar per convocatòries noves com enviar un passaport que a l’interior contingui les dades de l’esdeveniment (lloc, dia, hora, dress code, etc.). Una altra opció és que la invitació sigui una peça de trencaclosques perquè el client busqui les que li falten en l’esdeveniment.
https://i1.wp.com/s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a5/c9/0d/a5c90dbce06af9e26c46a9f728c42823.jpg?resize=303%2C404&ssl=1
2. Crear experiències:
Està comprovat a través de diversos estudis que les noves generacions prefereixen les experiències als objectes materials, per tant si el target d’un acte és jove s’haurà gestar l’esdeveniment sota aquesta premissa. Un exemple és el que va fer Vodafone donant actuacions musicals en diferents estacions de metro quan va llançar el seu servei de música en itinerància.
3. Temàtica:
Tot i ser un recurs força utilitzat mai deixa de sorprendre. Ambientar una acte basant-se en una temàtica específica mai falla. El món circense, els bojos anys 20, les mil i una nits … Això sí, sempre caldrà buscar un sentit a la tematització, és a dir, que tingui algun nexe d’unió amb l’empresa que dóna l’esdeveniment.
4. Participació:
Cal defugir dels actes passius i incentivar a la gent a participar. Ginkames, prova de producte, tallers, jocs de rol, etc. Hi ha mil idees per fer partícips als convidats a un acte, només ha de ser original i divertit perquè tothom s’animi.
5. Comunicar amb els 5 sentits:
Crear una immersió total en l’esdeveniment apel·lant als sentits. Olors exòtics, aliments de forta gust, música evasiva, textures suaus i una decoració elegant i inspiradora. A les persones se les sedueix a través dels sentits, per tant si l’esdeveniment es basa en aquests serà un èxit garantit.
https://i0.wp.com/www.los5sentidos.org/wp-content/uploads/2016/02/los-5-sentidos.jpg?resize=391%2C320