Amephu organitza a Montsó una jornada informativa sobre “SoLoMo”, la revolució del màrqueting digital

SoLoMo

L’Associació de Dones Empresàries de la Província d’Osca (AMEPHU), en col·laboració amb l’Ajuntament de Montsó i l’ACM intersectorial de comerç i serveis de Montsó i Comarca han organitzat per a aquest proper dijous, 6 d’octubre, una jornada informativa a la capital mitjà cinqueña sota el títol “SoLoMo per a pimes: què és i com pot ajudar al meu negoci”. La xerrada començarà a les 19.30 hores en el local “Blues Rock Cafè”.

La jornada serà impartida per Daniela Jouet, Directora de ExMaS, una consultora especialitzada en Màrqueting, Comunicació i Estratègia i en processos d’internacionalització per a empreses.

SoLoMo és l’acrònim de “Social, Local i Mobile” Màrqueting, una estratègia de màrqueting que pot resultar vital per a qualsevol negoci. I és que amb l’imparable creixement i predomini d’Internet com a eina professional, comercial i màrqueting, tres elements donen cada vegada més que parlar: les xarxes socials, la geolocalización i els dispositius mòbils. Tres elements importants per igual però que, a més, fusionant-los ofereixen potents oportunitats dins d’una mateixa estratègia enfocada a acostar productes i serveis als clients.

Aquesta jornada impulsada per AMEPHU està orientada precisament a millorar i practicar tots aquests aspectes, i donarà cabuda a totes aquelles empreses, comerços, professionals o negocis que vulguin arribar de forma efectiva a aquest nou tipus de consumidor