Análisi del producte Samsung Galaxy S6

Eventos

Gairebé un 75% de la població mundial té avui en dia un telèfon mòbil, l’home necessita comunicar.se per naturalesa, i les noves tecnologies no només faciliten aquesta necessitat sinó que et donen la capacitat de abarcar major capacitat de comunicació i obtenció d’informació. El Samsung Galaxy S6, va ser un dels primers mòbils en barrejar estil i sofisticació amb les últimes innovacions tecnològiques. Així doncs ens ha semblat un bon producte per analitzar i compartir-ho en un article en aquest blog de Hiperconexion.

Resultat d'imatges de samsung s6
Dissenyat des de zero, encara que sense abandonar algunes reminiscències d’anteriors versions i algunes referències a la competència, per què no dir-ho. El cos “unibody” del Samsung Galaxy S6 està fabricat d’una sola peça d’alumini cromat flanquejat per cristall “Corning Gorrilla Glass 4” en ambdues cares, que li proporciona una alta resistència a esgarrapades i cops. Cal reconèixer que el salt del plàstic a materials més nobles li ha assegut realment bé al nou Galaxy S6; les sensacions sobre la mà són excel·lents i es percep, des del primer moment, que estem davant un smartphone premium de gamma alta. Diuen que “per estar maco cal sofrir”, alguna cosa que Samsung s’ha pres al peu de la lletra en el disseny “unibody” del S6, en el qual s’han quedat pel camí elements com la ranura per a la targeta de memòria o la tan publicitada resistència a pols i aigua, a la qual personalment, i és només una opinió, mai he donat excessiu valor.

Resultat d'imatges de samsung s6

És i es percep molt lleuger, només pesa 132 grams, i el cos està perfectament optimitzat (142.1 x 70.1 x 7.0 mm) ja que no se sent voluminós malgrat la seva generosa pantalla de 5.1 polzades i es maneja còmodament amb solament una mà. De fet, és poc més gran que un iPhone 6 amb pantalla de 4,7 polzades.

Encara que, sense cap dubte, la característica més cridanera del Galaxy S6 és la seva pantalla corbada QHD de 5,1 polzades. Una curvatura que afecta a tots dos laterals i que es crea mitjançant un procés especial de temperat a 800 graus. Alguna cosa que ja vam poder veure en el Galaxy Noti, però que en aquest cas s’implementa de forma diferent..

Aquest dispositiu permet la càrrega inalambrica i un nou sistema de pagament anomenat Samsung Pay. Amb ell podem efectuar qualsevol pagament que es realitzaria amb targetes de crèdit o NFC sota la tecnologia MST. Per validar el pagament utilitzarem el nou sensor d’empremtes dactilars situat en el botó “Home”. Enrere queda el lliscament, ara haurem de posicionar el nostre dit sobre el sensor. Perquè la nostra petjada quedi registrada haurem de crear un mapa complet de la mateixa col·locant sobre el botó “Home” parts de la petjada, des de la punta fins a la zona central. El registre pot trigar una mica, però no succeeix el mateix amb la detecció. Samsung ha pres la decisió encertada canviant la tecnologia del sensor. Ara, funciona ràpid i amb precisió.

Finalment, el *Samsung *Galaxy S6 porta càrrega sense fil a través de l’estàndard Qi. La veritat és que cada vegada més, els consumidors prefereixen una càrrega sense fil allunyada dels tan molests cables i que sempre ens acompanyen a totes parts. Amb aquesta càrrega ens oblidarem per complet del carregador funciona i podrem carregar el nostre dispositiu molt més còmodament.

Si voleu comprar-lo o saber-ne més, aneu a la web de Samsung.