Arriba la gran “Batalla de Galls” de RedBull 2018

Eventos

Torna la  competició més important a nivell internacional del rap freestyle de parla hispana i ho fa a Madrid el dia 13 d’Octubre.

És indubtable que, el freestyle està de moda i cada cop més jovent de totes les edats assagen en xarxes socials i parcs de diferents racons d’

Espanya, a més dels events i competicions que es multipliquen i, fins i tot,podem parlar ja de professionals del gènere, joves que van començar la seva marxa en les primeres competicions de Red Bull fa anys i que ara són estrelles a les que els fans paren pel carrer, i que actualment son els màxims exponents en tals competicions.

El dia 13 d’Octubre per això, hi hauràn els millors 16 galls i finalistes de les edicions anteriors, que es veuran les cares en el Wizink Center, on es celebrarà la Final de batalles del circuit de Redbull.

El circuit que organitzen, està compost per 3 escenaris més la final, on participen els finalistes de 2017 (en total 3) juntament amb els 12 seleccionats a les semis, més el guanyador de ‘L’última oportunitat’ que lluitaran pel títol nacional i poder  representar Espanya a la final Mundial de 2018. Un total de 16 participants.

Per participar-hi..

Els Mc ‘s interessats a participar en la Red Bull Batalla dels Galls 2018 podran enviar les seves inscripcions , amb la seva millor bateria de rimes a partir del 26 de febrer i fins el 11 de Març a la mateixa plataforma.

Davant la gran expectativa, es ben segur que serà un dia inolvidable per a tots aquells amants de la música urbana i seguidors del rap de parla hispana.

A continuació es mostra l’última edició de la Final internacional del circuit de Rebull 2017.