B-Travel, el nou saló del Turisme de Barcelona

Eventos, SEO, Turismo

Resultat d'imatges de b travel

 

El Saló Internacional del Turisme a Catalunya va néixer l’abril de 1992 impulsat per Fira de Barcelona i el 2015 va evolucionar a B-Travel, apostant per un model de saló més experiencial. Aquest nou model que presenta la seva oferta des de les emocions i activitats que es poden viure i realitzar en el destí.

B-Travel oferirà propostes turístiques de les comunitats autònomes espanyoles, una àmplia representació de països i regions del món, agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, empreses de productes i serveis turístics, establiments de turisme rural i companyies de transport.

El saló B-Travel farà els 25 anys en l’edició del 2017, que tindrà lloc entre el 21 i el 23 d’abril al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, i que se centrarà, un any més, en el turisme d’experiències.

Destacarà la zona gastronòmica B-Delicious amb degustacions a un euro i l’escenari central, on tindran lloc espectacles, actuacions i exhibicions de danses i tradicions del món, així com xerrades on donaran consells per viatjar amb amics, les millors rutes de senderisme i viatges d’idiomes.

La següent edició també es dividirà en cinc àmbits (B-Happy, B-Culture, B-Special, B-Adventure i B-Delicious) i tindrà una posada en escena més cuidada i espais d’ambientació més experiencial.

Font: http://www.agenttravel.es