Barcelona Beer Festival 2017

Comunicaciones 2.0, Eventos, Marketing de Contenidos

Quin és el funcionament del BBF?

L’entrada del festival es compra només a les taquilles del mateix recinte i assegura l’accés durant els tres dies del festival mitjançant braçalet identificatiu. L’entrada inclou got, guia i les dues primeres fitxes.

Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. Cal recordar que no totes les cerveses valen el mateix, depèn dels costos de producció de cada cervesa.

Quines són les novetats d’aquest any?

Any rere any el festival ha anat evolucionant i rebent noves propostes. Aquest any s’augmenta l’espai destinat als professionals de la cervesa amb una sèrie de stands on es reuneix una bona representació del sector de cerveses de qualitat.

D’altra banda, s’hi realitzarà una campanya que rebrà el nom de #Dandolalata amb el qual es vol promoure el bon ús i la bona qualitat de la llauna com a envas per la cervesa artesanal.

Què has de saber de l’esdeveniment?

Hi ha una gran barra de més de 100 tiradors on aniran rotant les més de 450 cerveses presents. També hi haurà un seguit de stands que formaran part de col·laboracions amb altres festivals internacionals.

Quins dies tindrà lloc el BBF?

L’esdeveniment es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de Març de 2017.

Font: http://barcelonabeerfestival.com/