Barcelona Beer Festival, la cita més gran del sud d’Europa amb la cervesa artesana

Eventos

Resultat d'imatges de barcelona beer festival

El festival comença avui i s’allargarà fins diumenge, i fa servir un sistema de moneda propi a partir de fitxes per a pagar les consumicions. Els assistents hauran de fer servir el got oficial de la fira, i podran demanar recomanacions als voluntaris que hi haurà repartits pel recinte. Qui vulgui assistir-hi només haurà de comprar alguna de les tres entrades disponibles al web o als punts de venda del recinte: una entrada vàlida per un dia, un abonament per a les tres jornades i el passi especial BBF-Experience, que inclou vint fitxes entre d’altres serveis.

Els horaris de la fira són laxos, d’11.00 a 23.00 avui i demà, i d’11.00 a 21.00 diumenge, i entre les varietats de cervesa que se serviran hi haurà opcions sense gluten per a celíacs (i per a qui vulgui tastar-la) i també sense alcohol, per a les persones abstèmies o que hagin de conduir de tornada a casa.

Resultat d'imatges de barcelona beer festival

Activitats paral·leles
Com que és un festival gastronòmic, hi haurà espais habilitats per a demostracions de receptes culinàries amb la cervesa com a ingredient destacat. Albert Mendiola, guardonat com a Cuiner de l’Any 2017, serà un dels encarregats d’aquestes sessions que combinaran cuina i cervesa. A més, també hi haurà simposis, degustacions i jocs.

Les actuacions musicals són un altre reclam de la fira. Avui, de 12.30 a 17.30, el blues i el swing de Los Boozan Dukes ompliran la Farga (i repetiran demà a les 12.00) i a les 19.00 serà el torn de The Neighbour. Durant el dia de demà, actuaran altres artistes convidats com Lady Avocado i Ponent Roots, i diumenge The Penguins faran una sessió de reggae per als més petits a les 12.00.

Font: Vila Web

Autor: Aleix Adell