BARCELONA BEER FESTIVAL

Eventos

El Barcelona Beer Festival, és el millor punt de trobada dels amants de la cervesa artesana. El BBF neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat durant tres dies (24 al 26 de Març).

La peça central del festival és una llarga barra amb 50 aixetes de cervesa, on aficionats a la cervesa poden degustar al voltant de 300 diferents varietats de cerveses d’artesanes. La BBF té com a objectiu mostrar la cultura de la cervesa i introduir les qualitats de la cervesa artesanal a la festa en general public. L’esdeveniment està organitzat per l’ACCA (Associació per a la cultura i artesanal de la cervesa).

Aquest any la Festa de la Cervesa es mou el Museu Marítim de Barcelona i es portarà a terme al Centre de La Farga d’Activitats a l’Hospitalet de Llobregat.

És important dir que ha existeix un dret d’entrada pel Festival i és en general, al voltant de 10 €. Els preus de les cerveses més o menys ten depenent del productor, els costos, així que per algunes cerveses hauràs de pagar una mica més.

Fonts d’informació: http://barcelonabeerfestival.com/