BFS Barcelona 2017

Eventos

Barcelona Fashion Summit és el principal punt de trobada dels professionals del negoci de la moda a Espanya, un fòrum que cada any reuneix els principals executius del sector. Organitzat per Modaes.es, mitjà líder en informació econòmica del negoci de la moda, Barcelona Fashion Summit ha abordat en les cinc edicions aspectes de gran rellevància per a les empreses de moda, convertint-se així en un espai per i per als líders del negoci de la moda.

Barcelona Fashion Summit va celebrar última i cinquena edició el 2 de febrer de 2017 al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). En el marc del 080 Barcelona Fashion, la jornada va girar al voltant del tema central Next Generation: el futur del negoci de la moda i es van abordar qüestions com les noves formes de gestió, nous models d’empreses de moda o la innovació, a més d’aprofundir en temes com el relleu generacional, la nova generació de líders empresarials o el nou consumidor.

L’esdeveniment va esgotar pràcticament l’aforament amb prop de 800 assistents professionals, la major xifra de públic que ha registrat en la seva trajectòria i va comptar amb la participació d’empreses com Inditex, Mango, Desigual, Hawkers, Alibaba Group, Zalando, Nice Things, Pompeii i Ursulitas, entre d’altres.

Organitzat anualment per Modaes.es, Barcelona Fashion Summit té com a objectiu posar en valor la importància del negoci de la moda a Espanya, i crear entorns de debat i coneixement al voltant dels grans reptes empresarials del sector. Amb el suport de 080 Barcelona Fashion, la jornada va comptar en la seva cinquena edició amb el patrocini de Grup Met, Salesforce Commerce Cloud, Saphir i Simon.
 

Font: http://www.hotelomm.com/ca/barcelona-fashion-summit/