SANT JORDI 2018

Estrategias de Marketing, manifestación, Marketing de Contenidos, Redes Sociales

Òmnium encén el sector de la flor amb la idea de regalar roses grogues per Sant Jordi

«Si hi ha rosa groga no serà nostra i haurà de venir d’altres llocs», es queixen els productors, que dubten que la iniciativa pugui tenir cap eficàcia. L’entitat independentista es defensa i afirma que la campanya que proposa no és «excloent»

acn 10.03.2018 | 07:05

Floriach, en un dels hivernacles de la seva plantació.

Floriach, en un dels hivernacles de la seva plantació. acn

Els productors de flor alerten que la campanya d’Òmnium Cultural perquè durant la diada de Sant Jordi es regalin roses de color groc en solidaritat amb els presos polítics, en lloc de la tradicional rosa vermella, pot suposar importants problemes per al sector. Dels aproximadament set milions de roses que es venen a Catalunya aquest dia, només entre un 15% i un 20% són de producció local i, d’aquestes, la pràctica totalitat són vermelles. «Si hi ha rosa groga no serà nostra i haurà de venir d’altres llocs», explica Salvador Floriach, un dels productors més importants del Maresme. En aquest sentit, des del sector alerten que una importació massiva d’altres varietats per satisfer la demanda del color groc pot acabar afectant també a floristes i majoristes, tant per l’augment de preus que pugui aplicar el mercat exterior com per manca d’estocs.

Font: Diari de Tarragona

 

Marcel Espanya Serret

Día internacional de la mujer

Comunicaciones 2.0, Eventos, manifestación, Marketing de Contenidos, mujeres

Movilización histórica por la igualdad de las mujeres

 

Las mujeres españolas han logrado este jueves 8 de Marzo una movilización sin precedentes contra la desigualdad de género en todas sus vertientes (brecha salarial, discriminación o violencia sexual) y situaron a España a la vanguardia del feminismo mundial. Centenares de miles de personas inundaron las calles en 120 ciudades en las concentraciones de mediodía y las manifestaciones de la tarde. La huelga de 24 horas, en cambio, tuvo escaso seguimiento pese a que fue secundada por rostros muy conocidos de los medios de comunicación que le dieron gran visibilidad y simbolismo. Los paros parciales de UGT y CC OO lograron un rotundo éxito y fueron seguidos por seis millones de trabajadores, según las centrales. “Este día se estudiará en los libros de Historia”, proclamaron las organizadoras.

 

Fuente: El Pais

Marcel Espanya serret