Concert de Esteban Faro – Trencant Fronteres

Eventos, Marketing Social

Esdeveniment solidari

  • Abans de llegir escolta la cançó que pot ser un breu resum més simpàtic.

Un inoblidable concert solidari a Barcelona per el cantautor Esteban Faro amb l’objectiu de la sensibilització #TrencantFronteres a favor de Fundació Migra Studium i SICAR cat.

Son un tipus d’entitats molt reconegudes, que acompanyen i defensen per sobre de totes les coses els drets de les persones immigrants en situació de vulnerabilitat coma dret fonamental de tots. Ja siguin immigrants o no, recolzar de manera directe aquest dret, així transmetent-lo amb unes cançons realment sentimentals per els ullets.

T’animem a que col·laboris amb la campanya per tal d’aportar el teu granet de sorra. Ho pots fer de dues maneres molt senzilles, comprant una entrada general per tal de poder assistir al concert o fent simplement  una aportació econòmica mitjançant la Fila 0 en el cas de que no puguis acompanyar-nos aquell mateix dia o si vols pots fer una aportació extraordinària a la pròpia campanya, per ajudar de forma solidaria aquets gent incompresa i de vulnerabilitat en respecte a la societat. Si realitzes la compra de la Fila 0 serà en concepte de donatiu directe a les entitats i no donarà accés al concert.


Dia –- 27 Gener 2018

Lloc — Luz de Gas, BCN MAPA

Hora — 21:00

€  — des de 10,00€

Els menors ‘edat hauran d’anar acompanyats d’un adult per accedir al concert.

 

Aquest esdeveniment ha estat proporcionat per barcelona.carpe.diem

Santiago Aguilar