El Grau Universitari de Marketing fet a mida per tu.

Eventos

Poca és la oferta que trobem a la comunitat de Catalunya sobre graus en marketing. Fins ara tan sols una sola universitat donava la opció de cursar un grau universitari en marketing. Molt diferent era amb l’oferta de màsters, de les quals hi ha una oferta molt més gran de la que es pot comparar amb l’anterior. A la Fundació Tecnocampus han volgut donar solució a les demandes de molts estudiants d’arreu de Catalunya que demanaven més graus de marketing per tal de que s’oferís en el panorama nacional una oferta de qualitat d’una educació en constant millora.
Resultat d'imatges de grau marketing tecnocampus
Juntant aquesta potencial demanda i l’evolució que fa dia a dia aquesta societat que ens envolta, caracteritzada per un canvi constant i cada vegada més digitalitzada, a partir del curs vinent tindràs la possibilitat de cursar un nou grau universitari en Marketing i Comunitats Digitals que et permetrà no només estar a la última en les tendències digitals i ser un expert d’aquestes sinó que aquest nou grau et formarà per saber entendre, analitzar i actuar sobre un mercat nou y rompedor, que ja que com diu el següent article de La Vanguardia cada dia els professionals del marketing estan més digitalitzats, i han de tenir alts coneixements d’aspectes tècnics com ho son les xarxes socials, el marketing de buscadors, l’anàlisi de kpi’s o bé la detecció de necessitats, qualitats que qualsevol professional del marketing del segle XXI necessitarà ara en endavant.

Les empreses d’avui en dia ja no es queden arrelades en els números, al llarg dels anys han sigut capaces de mirar més enllà d’aquestes limitacions i han començat a tenir en compte factors humans com les sensacions, les emocions… A aquestes noves tendències s’hi suma una nova gran xarxa d’oportunitats que pretén aportar una nova informació sobre el client y unes eines disponibles que, amb la capacitat d’anàlisi i d’actuació que es podrà adquirir en aquest grau cada vegada es tindrà més en compte en el món empresarial.
Que és un professional del marketing digital? Un professional del marketing digital és algú creatiu, analític, amb criteri, amb presa de decisions i capacitat per persuadir a tercers, un expert estratega en campanyes de xarxes socials o bé SEO i SEM amb les habilitats necessàries per poder saber manejar a la perfecció Analytics, Adwords, Hootsuit o bé eines de gestió de clients com Zoho o Salesforce que ofereixen un ventall quasi inacabable en la manipulació de la informació. Totes aquestes coses i d’altres més són les que defineixen un profesional del marketing format en el nou grau que oferim i tu pots ser-ho.