Groupon: Justificació Solomo

SoLoMo

En aquest punt analitzarem els punts que configuren groupon.es com una app solomo.

Social: Pel que fa al accés a la aplicació es pot utilitzar un compte de Gmail o de Facebook. Per d’altra banda les ofertes disposen de la opció de compartir en diverses xarxes socials amb altres usuaris. Per afavorir la part social de la aplicació Groupon alhora premia a aquells participants que recluten nous usuaris mitjançant un sistema de recompensa. També compta amb la funcionalitat Facebook Connect que facilita la difusió de les ofertes entre els membres de la comunitat.

Per últim disposa dels seus perfils oficials a Facebook, Twitter i Instagram per dona difusió a les ofertes presents a la app.

Local: En relació a la part local de la aplicació, Groupon envia les ofertes als usuaris tenint en compte la seva localització.

Mòbil: La aplicació la trobem disponible per dispositius mòbils, tant per Android com per iOS. La app mòbil permet trobar les millors ofertes a la teva ciutat, comprar i canviar Groupones, localitzar les teves compres al mapa, utilitzar els Groupones des de el mòbil i compartir els descomptes amb la família i amics mitjançant les xarxes socials.

 

Natàlia Górriz