Planificació de tweets

Redes Sociales

Tipus de Tweets

Quant al tipus de tweets que pots utilitzar. Aquí tens un resum dels principals:

Preguntes: fer preguntes és una fantàstica forma d’iniciar converses amb els teus seguidors. Pots enllaçar contingut en un post per iniciar la conversa en Twitter i continuar-la en els comentaris d’un post.
Cites: es trobes cites inspiradores o amb dades interessants que siguin rellevants per a la teva indústria, no dubtis a compartir-les perquè solen funcionar molt bé.
Enllaços: comparteix contingut del teu blog i d’altres referents en la teva indústria.
Fotos i vídeos: quan vagis a esdeveniments sectorials, en l’oficina o en altres ocasions que puguin interessar a la teva audiència, compartir fotos en Twitter també és una magnífica forma de guanyar visibilitat.
Para què utilitzen les empreses Twitter?

Si bé utilitzar Twitter és relativament senzill, entendre per a què va a utilitzar la meva empresa aquesta xarxa social és alguna cosa que en moltes ocasions no està tan clar.

Atenció al client: des del mateix moment que obres el compte en Twitter, els usuaris entenen que és una via de comunicació amb l’empresa i comencen a utilitzar-la com a tal. Per tant, tingues en compte que deus donar suport a través de les xarxes socials quan així es requereixi i la imatge de la teva marca pot veure’s danyada. Normalment les empreses com les asseguradores, aerolínies i telcos utilitzen aquest canal principalment com a mitjà d’atenció al client. Es requereix un alt volum d’esments i tenir els recursos necessaris per poder atendre a les demandes de forma adequada.

Continguts: possiblement est sigui el punt més important per diferenciar-se en Twitter. Cal entendre que la majoria dels usuaris busquen contingut de qualitat i interès per a ells. Per això, un dels motors d’una estratègia en Twitter és el màrqueting de continguts.

Promocions: si el teu producte o servei és consumit pels teus clients de forma recurrent (per exemple retail) i mostren tolerància a missatges merament publicitaris, es poden intercalar aquests missatges amb la resta del contingut. Ofertes, promocions exclusives per als seguidors de Twitter, o per temps limitat són alguns exemples.

Concursos: a qui no li agrada temptar a la sort i veure si hi ha fortuna? Twitter és una excel·lent eina per plantejar concursos i que arribin a moltes persones. Les pautes generals són: organitza un concurs amb unes pautes senzilles (no demanis massa perquè pot ser contraproduent), planteja uns requisits que facin propagar-se el missatge i planteja premis que solament li interessin a la teva audiència (evita regalar iPads i similars perquè no arribin persones que gens els interessa el que feixos).

Resultado de imagen de twitter logo