GUITAR BCN 2017

Comunicaciones 2.0, Eventos, Marketing de Contenidos, Social Media Marketing

El Guitar Festival BCN s’ha convertit en una de les cites de referència dins la vida cultural de la Ciutat Comtal, com demostra que aquest any celebri la seva vintena vuitena edició. Aquest any, el cicle se celebrarà a partir del 23 de gener i fins el 27 de Maig i repartirà els seus concerts entre diversos escenaris de la capital barcelonina.

Lambchop inaugurarà el festival a Barts, i Amaral ho acomiadarà al Poble Espanyol. D’aquesta manera Barts es converteix en la seu principal del festival, amb 13 concerts a la sala gran i dues dins el cicle Guitar Club.

La sala del Paral·lel suma els concerts de Lambchop, Miquel Campello, Hindi Zahra, Muchachito i la banda del Jiro, Damien Jurado, Elefants, Ute Lemper, Rick Astley, Els Amics de les Arts, Adriana Varela, Amadou & Mariam, Coque malla i Pat Metheny. A més, els artistes d’arrels folk Bambikina i Càlid Home actuaran al Barts Club. El Sant Jordi Club acollirà els concerts de Tamboret i del gran Loquillo, que segueix recollint èxits amb el pas dels anys.

Amaral protagonitzarà la cloenda del Guitar Bcn 2017 al Poble Espanyol. Als noms ja anunciats com Scott Bradlee ‘s Postmodern Jukebox i Dulce Pontes, s’afegeixen joies com els guitarristes David Fiuczynski i Gary Lucas i el meravellós duo format per Rosalía i Raül Refree, així com els catalans Animal i Coriolà + Pantaleó en un programa doble.

Fonts: http://www.theproject.es    /     http://www.guitarbcn.com/