Lliga de Pàdel al TecnoCampus 2017

Eventos

El pàdel és un esport de pilota en què s’enfronten dues parelles de jugadors.

L’objectiu del joc és colpejar una pilota amb una pala per fer-la passar per damunt d’una xarxa que separa els dos espais del camp, un per cada equip, de manera que l’adversari no la pugui tornar.

El pròxim dia 20 de març de 2017, el TecnoCampus, en col·laboració amb Junts per l’Esport, organitza la Lliga de Pàdel per a tots els estudiants i personal del centre universitàri i empreses del parc tecnològic, per a poder gaudir de l’esport, l’exercici físic i passar-ho bé.

Equips

Mixtes o no, de dues persones. Si no tens equip, et pots apuntar individualment i nosaltres t’ajuntarem amb altres persones que tinguin la teva disponibilitat.

Lloc

Centre Atlètic Laietània: quatre pistes de pàdel preparades per a que gaudeixis el màxim possible.

Període i funcionament

Depenent del nombre d’inscrits i d’equips, s’organitaran eliminatòries, partits lliures, etc. La intenció és fer el màxim nombre de partits, de manera que pugueu aprofitar i gaudir aquesta activitat esportiva al màxim.

Cost

El preu d’aquesta activitat és de 3€ per als que ja són usuàris de l’Abonament de Junts per l’Esport i 15€ per a aquells que només participin a la Lliga de Pàdel.

 

Tú també pots inscriure’t