Màrqueting d’esdeveniments: Diferents tipologies i més

Eventos

Reunions, congressos, tallers o commemoracions. No importa l’ocasió, un esdeveniment corporatiu ha de marcar positivament els clients o funcionaris. Amb això en ment, els executius de Mali, un productor de negocis d’origen brasiler, van preparar una mini guia amb sis consells perquè la reunió organitzada per l’empresa pot reaccionar als resultats esperats.

1. El diàleg entre els recursos humans i els participants: És essencial que els treballadors encarregats de l’esdeveniment saben que van a participar-hi. “És important entendre el públic objectiu”, explica João Paulo Pitta, soci de Mali amb Mariana Moura i Danielle Rampazzo. Altrament, hi ha el risc de la programació que no és d’interès, per exemple, un llarg de conferències per a la Generació Y.

2. Comissió Democràtica. El desenvolupament de totes les àrees que es beneficiaran d’aquest esdeveniment és molt important. Per a això, l’ideal és crear una comissió amb un representant de cada sector participant. Aquestes persones poden donar suggeriments i parlar de les seves expectatives, juntament amb la sensació de participar en el procés de planificació. En aquest moment, el paper dels productors és per guiar la discussió, rebutjar i acceptar les idees.

3. Transformar l’esdeveniment en l’experiència. classes de circ, la creació d’una escola de samba i fins i tot la hipnosi col·lectiva. Totes aquestes són formes innovadores que la companyia de producció Dolent realitza en esdeveniments corporatius. “Per mitjà de la transformació de la reunió en un moment lúdic, l’equip s’uneix a més i augmenta el compromís de la companyia”, diu Mariana Moura. Per a ella, la pràctica desperta noves sensacions i pot canviar d’hàbits.

4. Oportunitats per a les reunions. Una de les coses més interessants d’esdeveniments corporatius és permetre la trobada entre col·legues que no es coneixen personalment. És per això que és important dedicar part de la programació per a aquest fi, especialment pel que els representants o funcionaris d’altres estats poden presentar als seus superiors. “El treballador se sent reconegut,” diu Pitta.

5. Utilitzeu la tecnologia. Les innovacions tecnològiques estan aliades a pensar en l’esdeveniment corporatiu. Les aplicacions específiques creades per a l’ocasió, per exemple, ajuden a mantenir a tots informats sobre la programació i permeten la recol·lecció de dades dels participants, com les mesures per a la roba, restriccions d’aliments, entre d’altres, a més de ser útil per compartir fotos de la reunió. Aquests recursos també mostren que la companyia es prepara per al futur.

Fuente: Esdeveniments a internet