Mobile World Congress

APPs, Branding, engagement, Estrategias de Marketing, Eventos

Un pilar fonamental de Mobile World Capital Barcelona és el GSMA Mobile World Congress, l’esdeveniment més important del món en el seu àmbit, que reuneix a Barcelona les principals empreses i professionals del sector de les telecomunicacions mòbils. Des de l’any 2006, Barcelona acull l’esdeveniment i es transforma durant quatre dies, una vegada a l’any, en el principal aparador de la tecnologia mòbil al món.

En la seva última edició, el 2016, més de 100.000 professionals – incloent 4.500 executius d’empreses del sector de tot el món – van aprendre sobre les últimes innovacions en solucions mòbils, presentades per més de 2.200 expositors internacionals. 3.800 periodistes i analistes de tot el món van cobrir l’esdeveniment, informant de tot el que va passar en els 94.000 metres quadrats d’exposició i hospitality.

El 2016, l’impacte del congrés en l’economia local es va estimar en més de 460 milions d’euros i va contribuir a la creació de 13.000 llocs de treball.

El 2017, el GSMA Mobile World Congress se celebra del 27 de febrer al 2 de març en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, amb 4 Years From Now, la trobada per a emprenedors impulsat per Mobile World Capital Barcelona conjuntament amb GSMA en el marc del congrés, dins el recinte de Fira Barcelona a Montjuïc.