Ningú s’enrecorda ja del cas Volkswagen?

Eventos

Si fem memòria tot just un any enrere poder ens enrecordaríem de que va passar amb la marca Volkswagen i el seu cas de les emissions de contaminants.

Si no sou capaços de fer memòria, jo us en faig un breu resum: Resulta que segons  Agencia de Protecció Medioambiental d’Estats Units (EPA) Volkswagen hauria manipulat el funcionament dels seus cotxes per canviar les xifres d’emissions contaminants a la baixa. En altres paraules, quan els vehicles eren posats a prova per mesurar les seves emissions no donaven una mesura exacta del que realment contaminaven.

Donada aquesta gravíssima situació el CEO de Volkswagen, empresa provinent d’Alemanya, (lloc d’on prové aquesta marca d’automòbil) va fer un breu vídeo disculpant-se sobre el que havia passat, A continuació analitzarem el vídeo de Martin Winterkorn.

Podem observar que en el vídeo únicament podem veure el senyor Martin Winkerton, demanant disculpes en un to seriós i contundent. Comenta que aquest fet va en contra de tots els principis de la marca i no pararan fins a trobar el culpable de tot aquest problema.

En definitiva, una manera de fer europea que fa que l’home s’expressi en un to més dur i rígid, saben que el que han fet els hi costarà d’arreglar uns quants anys.

La pregunta és, va pagar-ho realment Volkswagen? Els hi va costar d’arreglar? Desde aquí volem recordar que aquell mateix any aquest marca que havia enganyat als seus consumidors va ser número 1 en ventes a tot el món.