Saló Alimentaria i Hostelco 2018

Comunicaciones 2.0, Eventos, Marketing de Contenidos

Resultat d'imatges de salon alimentaria barcelona 2018

El Saló Alimentària de Barcelona és una de les majors fires d’aliments i begudes. Atrau els majors fabricants i proveïdors de la indústria. Com una fira que s’adreça principalment als prenedors de decisions de diversos sectors de la indústria alimentària. Per als visitants és una excel·lent oportunitat per compartir amb els seus companys i fer nous contactes de negocis.

No obstant, el 2018 el Saló Alimentària Barcelona, per primer any es farà conjuntament amb Hostelco. D’aquesta manera, Hostelco, que habitualment es celebra a l’octubre, avançarà les seves dates per coincidir amb el Saló Alimentària. Això permetrà a les empreses participants generar noves oportunitats de negoci i expansió internacional.

La Alimentària i Hostelco tindran lloc en tres dies de dilluns 16 d’abril a dimecres 19 d’abril de 2018 a Barcelona i ocuparan la totalitat del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​convertint-se en una de les majors plataformes internacionals per a la indústria de l’alimentació, la gastronomia i l’equipament hostaler a oferir tant a la distribució com a canal horeca l’oferta més completa i transversal.

El projecte compta amb el suport de les associacions professionals i institucions més representatives dels seus respectius àmbits, com la Federació Espanyola d’Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC), que és coorganitzadora d’Hostelco; la Federació Espanyola d’Hostaleria i Restauració (FEHR), i la Federació d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB), entre d’altres, així com amb l’aval dels comitès organitzadors tant d’Alimentaria com d’Hostelco.

Font: http://www.alimentaria-bcn.com