Telecogresca, no t’ho pots perdre

Eventos

El proper dia 1 d’abril es celebrarà la festa de les festes universitaries, la Telecogresca, un esdeveniment musical que es fará al Fórum de Barcelona on cauran grups de tot tipus i Dj’s de renom com Sak Noel, Manel o Dub Inc.

Des del 1978 es porta fent aquesta celebració, dit amb unes altres paraules, aquesta és la 39ª edició i no deixarà indiferent a ningú. Milers de persones es concentren en dos espais de ball distingits pel tipus de música que sona, per una banda estarán a la pista principal els grups musicals i cantants de diferents estils, com reggae, pop, funky i sons de caire més tradicionals, i per l’altra no fallarán els Dj’s que pintxarán des de House fins a Techno, és a dir, impossible que no t’ho puguis passar bé.

Barres per tot el recinte, música i gent alegre es tot el que necessites per passar una nit inolvidable, perfecte per que hi vagin tant gent d’edat universitaria com més gran, ja que la música no es tanca a ningú.

Les entrades están disponibles a la seva página web i surten per 17 € l’entrada més senzilla o 22 € amb 2 combinats o 4 cervesses. Visiteu la seva página web per saber-ne una mica més dels diferents grups i Dj’s que hi apareixerant.

Finalment recomanar-vos que no falteu, fiestón assegurat!

Fuente: https://www.telecogresca.com/