Torrempresarial presenta la jornada SoLoMo

SoLoMo

Torreforum ha estat l’escenari triat per l’associació Torrempresarial per anunciar i presentar públicament, tant als mitjans de comunicació com als empresaris locals, la Jornada de Màrqueting online #SoLoMoTorre que se celebrarà dimecres que ve 13 d’abril, acte en el qual van participar Paula García regidor de Desenvolupament Local, Ruth Valero presidenta de l’associació i Ángel Guirao regidor de Mitjans de comunicació.

Aquesta iniciativa dirigida a emprenedors, autònoms, empresaris i directius de startups, comerciants, microempreses i executius de mitges empreses, constitueix una convocatòria que es desenvoluparà durant tot el dia, en horari de 9:00 a 21:00 h. al Centre de Serveis Socials, centrant la seva atenció a la formació, informació, anàlisi de solucions i propostes de noves tecnologies que poden aplicar-se en la petita i mitja empresa.

En l’actualitat més de la meitat dels consumidors estan connectats activament a les xarxes socials tenint així accés a un gran volum d’informació com, per exemple, les opinions d’altres consumidors, les quals solen ser més valorades que la publicitat. Aquests consumidors busquen en Internet informació sobre el que tenen disponible a la seva al voltant, per la qual cosa estar posicionat localment (geolocalizado) i facilitar el contacte directe amb aquests consumidors, és la millor estratègia per mantenir aquest tipus de clients, així com per captar-los per primera vegada.

Aquesta jornada orientada a millorar i practicar tots aquests aspectes, donarà cabuda a totes aquelles empreses, comerços, professionals o negocis que vulguin arribar de forma efectiva a aquest nou tipus de consumidor (que per a alguns negocis representa més de la meitat del seu mercat), hauran de basar la seva estratègia en un model de màrqueting SoLoMo, que integri accions de màrqueting online Socials, Locals i Mòbils.

Aquesta jornada comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelodones, a través de la regidoria de Desenvolupament Local, amb el suport de diverses empreses i associacions de la zona Nord i Nord-oest de la Comunitat de Madrid, com Mobile Live Torrelodones, Remax Lodonar, WifiMotion, La Cuba de Bacus, Casino Gran Madrid, Cake Factory Cafè Torrelodones o Bequest i amb el recentment anunciat patrocini del Grup Motor Gómez (el major grup d’automoció de la Comunitat de Madrid).